Akupunktur mot mag- och tarmbesvär

Akupunktur kan användas vid olika mag- och tarmbesvär. Många personer går runt idag och har ont i magen, matsmältningsbesvär, svullen buk och vet inte vad de ska göra åt det. Det är där akupunktur kan hjälpa! Ibland kan man tro att man har andra problem när man går till en akupunktör, men där det sedan visar sig att det är problem med magen och mjältens organ. Är det däremot så att du har tillfällig diarré, så kan det hjälpa med Hidrasec.

Mag- och tarmbesvär kan  leda till att man har olika inställning till mat, till exempel avsaknad av hunger. Om du har slem i halsen så kan det bero på svag mjälte. Har du hetta i magen, så kan det göra att du har problem med att gå på toa. Magbesvären som smärta i magen kan även visa sig vid specifika tidpunkter. Vanligt är nattetid vid fem-tiden på morgonen då tjocktarmens tid börjar.

Akupunktur är bra för olika saker

Att testa akupunktur är inte fel då det kan hjälpa mot en massa olika saker. Det kan vara bra för allergier, för huvudvärk, för menssmärta, mentala besvär och så vidare. Om du inte testat detta, så kanske det är dags nu?  Hos en utbildad diplomerad Akupunktör som är medlem i Svenska Akupunkturförbundet, kan du lita på att du får en trygg och säker akupunkturbehandling. Du kan hitta den närmaste dig genom att göra en sökning på Google.

18 Dec 2021